.

.

Cocamidopropyl Betaine Coco Betaine CAPB Doğal Yüzey Aktif Sıvı Premium En Yüksek Saflıkta %100 Saf 4 oz

Cocamidopropyl Betaine Coco Betaine CAPB Doğal Yüzey Aktif Sıvı Premium En Yüksek Saflıkta %100 Saf 4 oz

₺ 0.00

Malların
Sipariş verilebilir

100 Saf Cocamidopropyl Betaine Coco Doğal Yüzey Aktif Sıvı Premium En Yüksek Saflıkta.Hindistan cevizi yağından elde edilen hafif amfoterik yüzey aktif madde, geniş p H aralığında yüksek oranda suda çözünür, p H : 5-6 (%10 sulu çözelti), %30 aktif maddeler.Kokamidopropil Betain, mükemmel köpürme kabiliyeti sunan hafif bir amfoterik yüzey aktif maddedir, bu kaygan, ince, berrak soluk sarı sıvı, günümüz ürünlerinde kullanılan en popüler yüzey aktif maddelerden biridir.Tamamen biyolojik olarak parçalanabilir, çok az kokusu vardır ve şampuanlar ve vücut gibi kişisel bakım temizlik ürünlerinde ikincil bir koyulaştırıcı görevi görür washes.It şampuanlar ve cilt temizleyicileri de dahil olmak üzere çok çeşitli Kişisel Bakım uygulamalarında kullanılabilir.Ürününüzün su fazına %5 ila %40 ekleyin.Malzemeler : Kokamidopropil Betain, katkı maddesi içermeyen %100 Saf.Açıklama : Kokamidopropil Betain (CAPB), hindistancevizi yağı ve dimetilaminopropilaminden elde edilen yakından ilişkili bileşiklerin bir karışımıdır.CAPB viskoz soluk sarı bir çözelti olarak mevcuttur ve kişisel bakım ürünlerinde yüzey aktif madde olarak kullanılır.Bu isim, molekülün ana kısmı olan laurik asit grubunun hindistancevizi yağından türetildiğini yansıtır.Kokamidopropil Betain, önemli ölçüde Kokamid dea'nın yerini almıştır.Renk : Berrak-Soluk sarı sıvı, koku yok veya soluk.Ortak kullanım alanları : Cocamidopropyl Betaine şampuan köpüğü güçlendirici olarak kullanılır.Ayrıca sabun gibi banyo ürünleri olarak kullanılan orta kuvvette bir yüzey vardır.Ayrıca kozmetik bulamaç ajan ve bir kalınlaştırıcı olarak kullanılan, ve neden öfken iyonik yüzey aktif maddeler azaltır.Ayrıca, genellikle deri ya da mukoza tahriş etmeyen saç kremleri antistatik ajan olarak hizmet vermektedir.Bununla birlikte, bazı çalışmalar bunun bir allergen.It ayrıca antiseptik özelliklere sahiptir, bu da kişisel sıhhi ürünler için uygundur.Diğer katyonik, anyonik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle uyumludur.İyi havalandırılan, serin ve kuru yerde önerilen saklayınız.Sadece dış kullanım için.Öğeniz(ler), 1 : 00 pm cst'ye kadar alınırsa, ödeme onaylandıktan sonraki aynı iş günü veya bir sonraki iş günü sevk edilecektir. (hafta sonları veya tatil günleri dahil değildir).Sizinle iş yapmak için sabırsızlanıyoruz, H & B OİLS CENTER Co.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın